Tokiopolitan

Seikkailuja Japanissa (ja joskus muuallakin)

Kotibileet Kouenjissa

Minttu-suklaata, love potion #31:sta ja kirsikkaa.

Kuten luvattu, pidimme tänään kotibileet Kouenjissa. Aamulla tungimme futonimme kaappiin, siirsimme pöydän keskelle huonetta ja siivosimme yleisesti. Sitten kipitimme asemalle aamupalalle (Kentucky Fried Chickeniä, ensimmäistä kertaa elämässä, ei ollut kokeilemisen arvoista) ja jälkiruoalle. Jälkiruoka 31:ssä oli hyvää, joten kuva siitä:

Sen jälkeen siirryttiin Farnan löytämään pesulaan, jossa hengasimme pyykkien peseytymistä ja kuivautumista odotellen. Löysimme myös suloisen pyykkikaverin, joka tykkäsi rapsutuksista ja piti meille seuraa koko pesuohjelman keston ajan.

Kolikkopesulan kissa.

Pyykkäyksen jälkeen kävimme kaupassa ostamassa aineksia yakisobaa varten. Pian kotiin palattuamme saimmekin jo ensimmäisen vieraamme eli naapurin Annikan. Ehdimme hengata melkein tunnin ennen kuin seuraavat vieraamme eli Kiyo ja hänen äitinsä onnistuivat hyppäämään oikeaan junaan ja kävimme hakemassa heidät Kouenjin asemalta.

Kanpai!

Vietimme sitten illan istuen kotatsun äärellä (joka jopa lämmitettiin yhdessä vaiheessa iltaa, koska tänään oli tosi kylmä päivä, vain +16 C), syöden Farnan kokkaamaa yakisobaa (paistettuja soba-nuudeleita lihan, kaalin ja porkkanan kanssa, perinteinen bileruoka) ja juoden umeshua, chuu-haita ja viiniä. Jossain vaiheessa paikalle saapui vielä Katsu, joka toi meille riisinkeittimen syystä X, ja lopuksi suuntasimme kaikki kuusi karaokeen nomihoudaihin. Katsu lauloi SIDon Uson, joten mies taitaa olla tosissaan Farnan suhteen. :D Me muut vedimme enemmän tai vähemmän kamalia esityksiä kaikista mahdollisista kappaleista.

Farna: This is lööööv! Mies joka laulaa mulle SIDoo, on oikea mies. En kestä, kirjottaminen liian vaikeaa, nyt lopetan. Oyasuminasai, hahahaha <3

Ilta päättyi varsin odotettavasti siihen, että me kaikki kolme rakennuksen asukasta istuimme huoneessamme juomassa viimeisiä alkoholeja ja avautumassa ties mistä. :D Huomenna mahdollisesti lisää yöelämään tutustumista Annukan synttäreiden johdosta.

Farna: Ja saaksmä horjahtaa naapuriin, jooko???? D

…minulla ei ole aavistustakaan, miks Farna haluaa horjahtaa naapuriin. Ei myöskään siitä, miksi jääkaappimme on kallellaan ja pakastimen ovi roikkuu auki. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. :D

Advertisement

About Meepu

Taipuvainen ylianalysointiin, muttei koskaan jätä yhtään huonoa ideaa kokeilematta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 13.6.2012 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: