Tokiopolitan

Seikkailuja Japanissa (ja joskus muuallakin)

Viimeistä viedään!

Sunnuntai ja maanantai olivat viimeiset päiväni Japanissa.

Sunnuntaina kävimme ensin Farnan kanssa sushilla. Sen jälkeen minä käväisin Ikebukuron suunnalla etsimässä puolitosissani tuliaisia (en löytänyt). Kun palasin kotiin, Farna siivosi ja pakkasi. Illalla kävimme vielä Captain Bacchusissa viimeisellä pizzalla ja viinillä.

Maanantai-iltapäivällä Farna sitten pudotti laukkunsa alas portaista ja lähti Ikebukuroon Kiran luokse. Jäin yksin melkein pakattuun ja siivottuun kämpään miettimään, mitä minun on nyt tarkoitus tehdä.

Farna: Todellakin pudotin. Niitä portaita ei tule kyllä ikävä, mutta Nekotaloa ja Koenjia kyllä. Ja sua. ♥

Sitä luulisi, että viimeisenä päivänä olisi hurjasti asioita, jotka pitää vielä tehdä, ja paikkoja, jotka pitää vielä nähdä, mutta ei oikeastaan ollut. Hengasin hetken Kouenjissa, Asagayassa ja Nakanossa ennen kuin totesin, että voin yhtä hyvin mennä kotiin pakkaamaan loppuun. Illalla otin kylvyn ja luin muutaman ensimmäisen luvun Farnan jättämästä Harlekiini-romaanista, joka ei kyllä valitettavasti herättänyt minussa mitään tunteita, joten en usko menettäväni yöuniani sen takia, etten jaksanut selvittää, saavatko jälkiruokaleipuri ja hotellinomistaja toisensa. Villi veikkaukseni on, että saavat.

Farna: Niistä kolmesta tarinasta siinä kirjassa se viimeinen (eläinlääkäri) oli paras. ;)

Pakkaaminen on sujunut yllättävän kivuttomasti: Kaikki (paitsi n. 15 kiloa lehtiä ja kirjoja) mahtui matkalaukkuun, enkä usko painorajan ylittyneen ainakaan liian törkeästi. Harmi, ettei kämpässä ole muuta vaakaa kuin se, jonka kokosin itse pöytälevystä, tuolista ja vedellä täytetystiä Zero-pulloista. (Ei, en ottanut kuvia. :D)

Farna: Se niistä vaivalla kerätyistä flaikuista joita piti jakaa tuttaville ja kylänmiehille ja käyttää Lafi-gaalassa. :D No, jostakin on luovuttava…

Roskiin lähti muutama vanha vaatekappale, pussillinen lähes tyhjiä kosmetiikkaputiloita ja noin kilo flaikkuja. Kävin pinon läpi ainakin neljästi jakaen paperilappuja mukaan, mukaan jos tilaa ja ei mukaan -pinoihin. ;p Farnakin näyttää vähentäneen omaisuuttaan ihan reippaasti, vaikkei lentokone vielä lähiaikoina odotakaan.

Farna: Kuten sanoin… :D Silti mietin matkalla Ikebukuroon, että tulinko kenties Nightmare-fanikaman lisäksi pakanneeksi itse Rukan laukkuuni…

Seuraava postaukseni tuleekin sitten Suomesta ja jää todennäköisesti viimeisekseni. Aion kuitenkin edelleen kommentoida Farnan kertomuksia aktiivisesti. :D

Farna: Thank you, looking forward to it! Ai niin, ja HYVÄÄ MATKAA! ;D
Advertisement

About Meepu

Taipuvainen ylianalysointiin, muttei koskaan jätä yhtään huonoa ideaa kokeilematta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 17.7.2012 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: