Tokiopolitan

Seikkailuja Japanissa (ja joskus muuallakin)

Ruoka naisen tiellä pitää

Koska eilen joimme kaksin käsin vielä pikkutunneille asti, olokin oli sen mukainen aamulla, joten nukuimme iltapäivään asti ja alkuperäiset suunnitelmamme vesittyivät. Höh.

Meepu: Korjataanpa tästä heti yksi väärinkäsitys: Minä en herännyt vain koska Farna ei herättänyt minua. Oloni oli ihan hyvä aamusta asti.

Zombasimme lounasaikaan kaupungille siinä toivossa, että sieltä löytyisi ruokaa, joka paitsi houkuttaisi syömään, myös pysyisi sisällä. Olemme useasti kulkeneet erään italialaisen ravintolan ohi, jonka nimi on PIENO. Paikka on yleensä ollut tupaten täynnä, mutta nyt sisällä oli puolet pöydistä tyhjinä. Jes. Sinne.

Meepu herkutteli tomaattisella kanapastalla, minä nautiskelin kesäkurpitsaa ja mustekalarenkaita.

Vastoin odotuksiani, olo ei suinkaan parantunut syömisen jälkeen, joten päätimme siirtyä takaisin hostellille FamilyMartin kautta, josta haimme lisää Zeroa jääkaappiimme. Lagasimme hetken vuoteissamme kera läppiksien, kunnes Meepu päätti lähteä postikorttiostoksille ja muutenkin kaupunkia kiertämään. Itse jäin kirjoittamaan meilejä sun muita ja jatkoin sitä vielä Meepun palattuakin.

Meepu: Postikortteja ei löytynyt. Sen sijaan minulle selvisi, että joku mahdollisesti kieroutunut sielu on piirtänyt pari sataa sivua Niou/Chitose-doujinsheja, joten se(kin) oli sitten pakko viedä kotiin…

Kun heikot olot oli podettu pois, olikin aika käydä metsästämässä iltapalaa. Päätimme tällä kertaa ottaa eri kadun kuin yleensä, ja Meepu olikin jo aiemmin päivällä tarkastanut kyseisen pätkän ravintolatarjonnan. Koska päätimme, että maistamme jokaisessa kaupungissa niiden erikoisuuksia, oli aika maistaa Osakan okonomiyakia sekä takoyakeja.

Kahdella eri soosilla olevia takoyakipalloja. Mustekalapalluroita, siis. Oikein hyvää.

Okonomiyaki on pizzamainen munakas, jonka täytteet saa itse valita. Minä päädyin katkarapuihin ja Meepu puolestaan possunlihaan.

Täällä olisi viihtynyt varmasti pidempäänkin jos aikaa vain olisi. Ihmiset ovat olleet mukavia ja reippaita lähestymään ulkomaalaisia. Perus matkakohteita ei pahemmin käyty katselemassa, mutta mukavinta onkin spontaani lomailu ja pieniin erikoisiin paikkoihin eksyminen, kuten esimerkiksi eilinen Alice-ravintola.

Suosittelen Osakaa lähinnä kaikille. Oikein kiva lomakohde.

Meepu: Minä en ole koskaan oikein viihtynyt täällä. ^^; Pidän enemmän Japanin itäpuolesta. Ehkä siksi, että siellä ymmärrän ihmisten puhetta. そや、わかれへん…

さようなら、大阪。

Advertisement

About Farna

Impulsive, passionate, adventurer. "If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 6.7.2012 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: