Tokiopolitan

Seikkailuja Japanissa (ja joskus muuallakin)

From ”Sekushii” to ”Kawaii”

Tänään Meepu kysyi aamutuimiin, että mitä olen suunnitellut tekeväni. Vastasin että ”siivota”. No, se kävi venäläisittäin nopeasti, eli heivasin futonin päädystäni tavarat oikeille paikoilleen ja pöydältä muoviroskat pois. Sen jälkeen päätimme lähteä kiertelemään Shinjukua ja jonkin aikaa kestäneen tälläyksen jälkeen olimmekin lähtökuosissa.

Koska tällä kertaa valitsimme eri junan kuin yleensä, päädyimme eri raiteille kuin alkuperäinen suunnitelma oli ja löysimme itsemme Takadanobabasta. No, se oli tarpeeksi lähellä Shinjukua. Paikka näytti koostuvan enimmäkseen kännykkäliikkeistä ja pienistä ravintoloista, mutta oli sangen viihtyisä.

Meepu: Ei saa unohtaa ESP Academya! Musiikinopiskelijoita ja MUCC-festivaaleja.

Portti yhden ostoskadun yllä.

Näpsimme kuvia ja vähitellen siirryimme Shinjukuun, jossa teimme hieman taas bändikamaostoksia. (En edes tiedä, miksi ostan näitä, kun ei minulla vielä ole asuntoakaan, mihin niitä laittaa.)

Sanoisinko koskaan ei SID-kamalle? En varsinkaan, jos saa harvinaisia juttuja ja kohtuu halvalla.

Meepu: Itse shoppailin lähinnä kirjoja: Mukaan lähtivät JLPT N3 ja N2 -tasojen sanastokirjat. Käyn ostamassa vielä lisää, jos saan hakemani japanin opiskelupaikan Helsingin yliopistosta.

Käytyämme brunssilla (katkarapusalaattia ja cappuccinoa, omnomnom~) lähdimme ostoskassit heiluen kohti asemaa palataksemme Koenjiin heittämään ostokset pois ja lepäämään hetkisen. Harkitsimme myös karaokeakin, mutta sunnuntain kunniaksi moni muukin oli päättänyt lähteä laulamaan lähikaraokepaikkaamme, joten päätimme jättää aktiviteetin tuonnemmaksi. Illalla lähdimme Shibuyalle etsimään syötävää. Tällä kertaa mielessä ei ollut lihanmetsästys kuten eilen. (Ei, se ei ollut yhtä epäilyttävää kuin miltä se kuulostaa. Siis eilen ei ollut, tänään ehkä vähän oli. ;D )

Meepu: Mitä tähän nyt voi sanoa? Shibuyassa käyneet tietävät kyllä, millainen meno siellä on iltaisin. Mikseivät Suomen miehet voi näyttää yhtä hyviltä?

Löysimme viihtyisän italialaisen ravintolan ja päätimme kevyen brunssin vuoksi sallia itsellemme herkulliset pizzat.

Kasvispizza Meepulle ja neljän juuston pizza Farna-rotalle.

Teimme myös alitajuntaisesti vaihtokaupat tyyleissämme. Koska edellisessä illanvietossa minä olin se Sekushii ja Meepu lähinnä Kawaii, tänään minulla oli ylläni perhosmekko tyllialushameineen ja rusetti päässä sekä piiitkät irtoripset ja sain kuulla joiltakin ohikulkevilta kawaii-kommentteja. Meepu puolestaan oli astetta rokimpi lyhyessä hameessaan ja pitsiunelmayläosassaan. ;)

Meepu: Ensinnäkin, Acchan oli kawaii, minä olin sekukawa. Toiseksi, polvipituinen hame on pitkä, ei lyhyt. Kolmanneksi, mikä ihme tuota kuvaa vaivaa? ^^;

Siis kurnau niinku for real! ;)

Vaikka alkoholilla ei ollutkaan osuutta asiaan tänä iltana, Meepua alkoi väsytellä jo yhdentoista maissa ja allekirjoittanut heitti K-18 tason juttua Kenzosta ja moottoripyöristä kotimatkallamme. Tämä jääkööt vain maininnan tasolle.
Nyt me oltais kiltteinä tyttöinä jo tähän aikaan, ennen yhtä yöllä, peiton alla ja valmiina simahtaan ihan pian. Mitähän sitä huomenna taas keksis?

Advertisement

About Farna

Impulsive, passionate, adventurer. "If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 18.6.2012 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: