Tokiopolitan

Seikkailuja Japanissa (ja joskus muuallakin)

Päivä keikan jälkeen

Kouenjin kämppä on ensimmäinen paikka Japanissa, jossa olen todella saanut nukuttua. Uni tulikin tarpeeseen.

Päivän tavoitteet olivat lähimmän kolikkopesulan paikallistaminen ja huoneen siivoaminen, mutta kun heräsin iltapäivällä, ei oikeastaan huvittanutkaan tehdä yhtään mitään. Teimme pienen reissun läheiseen Lawsoniin ostamaan Loppi-automaatista liput Girugameshin heinäkuun keikalle, mutta muuten vain koomasimme kotona tekemättä mitään.

Farna: Yep, first things first, mutta huomenna on PAKKO keksiä miten pestään pyykit. Tästä alkaa tulla mulle jo pakkomielle. xD

Minä olisin mielelläni kuitannut loputkin univelkani torkkumalla nukkumaanmenoon asti, mutta illalla Farnalla oli sekä nälkä että japanilainen nettikaveri, jota piti tavata. Niinpä vääntäydyin jalkeille ja zombeilin liukuhihnasushille, kahville ja iltakävelylle Farnan ja Katsun esiliinaksi. Oli ihan mielenkiintoista seurata kanssakäymistä, jossa toinen ei osaa englantia ja toinen ei osaa japania, kun itse osaa molempia. Aika monta kertaa keskustelijat puhuivat ihan eri asioista.

Farna: Kuten siskoni Tomo sanoisi: Kehon kieli, kehon kieli! hahaha ;D

Kotiportille päästessä seurasi vielä toinen yllätys, kun naapurimme saapui kotiin. Kaikkien osapuolien hämmästys oli melkoinen, kun tunnistimme Annikan. Me tiesimme kyllä hänen olevan Japanissa ja hän tiesi meidän olevan Japanissa, mutta että ihan yhden seinän takana. :D Tästä ilahtuneina päätimme kutsua Kiyonkin mukaan ja järjestää ylihuomenna yhteiset kotibileet Kouenjissa.

Farna: Kovat pahoittelut päivän ruokakuvien puutteesta. Tiedän ettette voi olla ilman, mutta tänään teidän on valitettavasti pakko. :( Minun ateriani on tänään koostunut lähinnä salaatista ja iduista soijalla ja sitten tosiaan tuosta liukuhihnasushista, mutta kesken kehittävien keskustelujemme siellä en kehdannut alkaa räpsiä mitään kuvia… Laitetaan tähän nyt kuitenkin parit tänään otetut kuvat Kouenjista ylipäätään.

Korttelimme ylipäätään on sangen viehättävä.

Tää olis meidän portilta otettu kuva. Ihanaa, puita ja puskia, pieni puutarha. <3

Kaikin puolin viihtyisä ja kotoisa kaupunginosa Tokiossa. ^^

Advertisement

About Meepu

Taipuvainen ylianalysointiin, muttei koskaan jätä yhtään huonoa ideaa kokeilematta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 11.6.2012 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: