Tokiopolitan

Seikkailuja Japanissa (ja joskus muuallakin)

Hyvää mukku(9.6.)päivää!

Meepu: Minun muistoni keikalta löytyvät JaMEen kirjoitetusta raportista. ^^

Heräsimme aikaisin (Meepu vielä aikaisemmin, koska nukkui hädintuskin lainkaan syystä X.) ja pakkasimme loputkin kamoistamme, laitoimme itsemme keikkavalmiiksi ja tilasimme taksin viemään meidät Uenon asemalle. Sieltä reippailimme laukkuinemme kohti Koenjia, josta saimme asunnon loppureissun ajaksi, vaikka käymme toki vielä välillä muuallakin. Mutta tällä kassien määrällä on hyvä olla olemassa tukikohta, jonne jättää suurimmat tavarat ja johon palata aina tilanteen vaatiessa.

Lähdimme siis siltä istumalta kohti Chibaa, sillä kyseessähän oli mukkupäivä ja näin ollen MUCCun 15-vuotiskeikka. Vesisateesta ja lippustressistä huolimatta saimme fanilahjan kirjeineen kuntoon ja sujautimme lahjakassin bändin lahjakoriin ja istahdimme sitten raamenille odottamaan Yukaa ja Natsumia, joilla oli myös meidänkin lippumme. Päästyämme viimein fanitavarapöytien luo ja varsinaiseen keikkatilaan, stressi helpotti kummasti.

Meepu: Fanikrääsäshoppailu rauhoittaa, ainakin miuta. ^^

Ehdimme ihailla myös lukuisia cossaajia, jotka olivat saapuneet paikalle bändin eri jäseniksi pukeutuneina. Joukkoon oli eksynyt kyllä kaikenlaista muutakin sankaria ja sankaritarta, mummuassa pari hoitsua verkkosukkineen. No, jonkinlaista hoitoa  ja hyysäystä MUCCun jäsenet varmasti kaipaavatkin viimeistään aamulla raakkuessaan vielä tälläkin hetkellä after-partyissaan ja sikäli mikäli nauttivat jo tänä yönä lahjoistamme, jotka olivat mm. salmaria ja lakkalikööriä… ;)

MUCC tarjoili tapansa mukaan monipuolisesti viihdyttävän show’n soittaen yhteensä noin 35 biisiä pitkän taipaleensa varrelta. Keikasta jäi mahtava fiilis ja ainakin allekirjoittanut sai jälleen takaisin sitä kipinää hakea töihin kyseisen bändin levy-yhtiölle.

Meepu: Mutta Farnalla ei silti ollut väliajoilla mitään parempaa tekemistä kuin Harlekiini-romaanin lukeminen. Jos kukaan lähellä olijoista olisi ymmärtänyt suomea, olisin hävennyt silmät päästäni.

Mutta tällaista tarttui keikalta mukaamme:

Siis lehtiä, CD ja kuvakirja. Ja keikkalippukin koreilee mukana. Mainittakoon myös, että bändin vokalisti näytti koko illan lähinnä tältä:

Tuo mies, tuo mies… ♥

Meepu: Itse asiassa se näytti tuolta vain ensimmäisen kolmanneksen illasta.

Ahem… No niin, saatuani aivoni jäähdytettyä ja taas hetkeksi toimimaan, kerrottakoon vielä, että kahdenkymmenen neliön kämppämme Koenjissa on kiva, ja huomenna aiomme asettua paremmin taloksi. Mainitaan vielä sekin, että Chibakin oli kiva paikka. Hyvin kaunis, jopa sateisella kelillä.

Ja siellä oli paljon pilvenpiirtäjiä, joista pidän hyvin paljon.

Koska ei blogia ilman ruokaa, tässä kuva pienoisesta iltapalastamme:

Seafood paella! Nyt kelpaa mennä nukkumaan kun on pää täynnä MUCCua, sydän täynnä Tatsuroa, ja vatsa täynnä hyvää ruokaa.
Oyachuu~ (^3^)

Advertisement

About Farna

Impulsive, passionate, adventurer. "If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best."

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tietoja

This entry was posted on 10.6.2012 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: